SARS-CoV 2 IgG antitest vizsgálat

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

SARS-CoV 2 IgG antitest vizsgálat

A SARS-CoV-2 IgG antitest vizsgálat egy laboratóriumi teszt, amely a COVID-19 vírus ellen termelt antitestek jelenlétének kimutatására szolgál.
Az IgG antitestek a fertőzés után néhány héttel kezdenek megjelenni a vérben, és hosszabb ideig is kimutathatók maradnak, ami azt jelzi, hogy a szervezet korábban találkozott a vírussal.

A vizsgálat jelentősége

Ez a vizsgálat segíthet azonosítani azokat az embereket, akik már átestek a COVID-19 fertőzésen és potenciálisan immunitást szereztek a vírussal szemben. Azonban fontos megjegyezni, hogy az antitestek jelenléte nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illető teljes immunitással rendelkezik a vírus ellen.

Mit vizsgálunk?

A teszt a SARS-CoV-2 vírus elleni IgG típusú antitestek jelenlétét méri a vérben.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 12 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.