SPORTMAX

Maradjon formában

SportMax

A sportolás során a testünknek extra támogatásra van szüksége, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújthassa. A koktél olyan egyedülálló keverék, amely feltölti a szervezetet azokkal a hatóanyagokkal, amelyekre a legnagyobb terhelés alatt is szüksége lehet.

Miért válassza ezt a koktélt?

Speciálisan kifejlesztett formula, amely azonnal a szervezet rendelkezésére bocsátja a legfontosabb ionokat, vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezzel nem csak a fizikai, hanem a szellemi teljesítményt is maximalizálja, növelve az izmok gyorsabb regenerációját és állóképességet, elkerülve az izomlázat.

Kiknek ajánljuk?

Sportolóknak és mindenkinek, akik luxus környezetben szeretnék teljesítményüket növelni.

Mennyibe kerül?

A kezelés ára: 38.000 Ft helyett 19.000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza a vitaminkoktéljainkat?

Testre szabott megoldás az Ön egészségéért

A modern életvitel, a gyors tempó és a mindennapi kihívások könnyen kimeríthetnek minket. Az Aphrodite Clinic által kínált vitaminkoktélok nem csak egyszerű vitamininjekciók. Ezek komplex, gondosan összeválogatott összetevőkből álló keverékek, amelyek a test minden szükségletét kielégítik, és segítenek Önnek a legjobb formáját hozni minden nap.

0%

Természetes összetevők

Vitaminkoktéljaink kizárólag magas minőségű, természetes összetevőkből állnak, amelyek közvetlenül a véráramba kerülnek, így gyors és hatékony eredményeket biztosítanak. Gondoljon rá úgy, mint egy befektetésre az egészségébe és a jólétébe.

0%

Személyre szabott kezelés

Az Aphrodite Clinic vitaminkoktéljai egyedülálló módon készülnek, figyelembe véve az Ön egyéni igényeit és egészségi állapotát. Minden koktélunk célja, hogy visszaadja az elveszett energiát, csökkentse a stresszt és javítsa az általános közérzetet.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.