Széklet vér panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Széklet vér panel

A vastagbélrák az egyik leggyakoribb daganatos megbetegedés, amelynek korai felismerése növeli a gyógyulási esélyeket.
A széklet vér panel egy egyszerű, de hatékony módszer a vastagbélrák és egyéb emésztőszervi betegségek korai felismerésére.

Hogyan működik a vizsgálat?

A vizsgálat során a székletmintát speciális reagensekkel kezelik, hogy kimutassák a humánspecifikus vért. A pozitív eredmény nem feltétlenül jelenti a rák jelenlétét, de további vizsgálatokat igényel.

Miért fontos a széklet vér vizsgálat?

A székletben lévő vér nem csak a vastagbélrákra utalhat, hanem más emésztőszervi betegségek jelenlétére is. A vizsgálat célja, hogy korai stádiumban azonosítsa a vastagbélrákot vagy annak előfordulásának kockázatát.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 9 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.