Szénhidrát anyagcsere kiegészítő panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Szénhidrát anyagcsere kiegészítő panel

A szénhidrát anyagcsere kiegészítő panel a HbA1c értékének mérésére fókuszál, amely kritikus információt nyújt a szénhidrát anyagcseréről egy adott időszakban. Ez a vizsgálat különösen fontos a diabéteszes páciensek számára, de az egészséges egyének számára is hasznos lehet a prediabétesz vagy a diabétesz korai felismerésében.

A vizsgálat jelentősége

A HbA1c értékének mérésével pontos képet kaphatunk a szervezet átlagos vércukorszintjéről az elmúlt körülbelül 100 napban. Ez az információ kritikus a diabétesz kezelésében és monitorozásában, valamint a prediabétesz és a diabétesz korai felismerésében.

Mi az a HbA1c?

A hemoglobin A1C, más néven glikohemoglobin, egy speciális fehérje molekula, amely a vörösvérsejtekben található. Fő funkciója az oxigén szállítása és a vér színezése. A HbA1c képes glükózt kötni, és ez a kötési arány közvetlenül arányos a vér glükózszintjével. Mivel a vörösvérsejtek élettartama körülbelül három hónap, a HbA1c érték képes tükrözni az átlagos vércukorszintet a vizsgálatot megelőző 6-8 hétben.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 6 500 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.