Szerológiai vizsgálatok

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Szerológiai vizsgálatok

A szerológiai vizsgálatok a vérszérum és más testnedvek vizsgálatára koncentrálnak, különösen az antitestek azonosítására.
Ezek az antitestek különböző okokból alakulnak ki, és fontos információt nyújtanak az egyén egészségi állapotáról.

Mi a szerológia?

A szerológia a vérszérum tudományos vizsgálata. A kifejezés gyakran az antitestek diagnosztikai azonosítására utal, amelyek válaszként alakulnak ki különböző kórokozókkal vagy idegen fehérjékkel szemben.

Milyen betegségek diagnosztizálására használjuk?


A szerológiai vizsgálatokat számos betegség diagnosztizálására használjuk, beleértve a Toxoplazmát, a Rubeolát, a Cytomegaliát, a Herpes simplexet és a Varicellát (TORCH). Ezek a vizsgálatok különösen fontosak a terhesség előtt és alatt.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 69 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.