Thiogamma infúzió

Cukorbetegek számára

Thiogamma infúzió

Ha cukorbetegként átéli a neuropátiás kellemetlenségeket mint például a zsibbadást, bizsergést, égő, fájó érzést, akkor ez a kezelés lehet a ó segítség az Ön számára.

Miért válassza ezt a koktélt?

A Thiogamma infúzió egy speciálisan cukorbetegek számára kifejlesztett kezelés, amelynek célja a diabétesz tüneteihez szükséges különleges támogatás nyújtása. A terápia alfa-liponsavat tartalmaz, ami effektíven az idegi fájdalmakat célozza meg, miközben energiát szabadít fel, hogy újra teljes életet tudjon élni. A terápia 5 napon keresztül tart, előtte belgyógyászati konzultáció szükséges.

Mennyibe kerül?

A kezelés ára: 30.000 ft - mely tartalmazz 5 napos terápiát. A belgyógyászati konzultáció külön fizetendő.

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza a vitaminkoktéljainkat?

Testre szabott megoldás az Ön egészségéért

A modern életvitel, a gyors tempó és a mindennapi kihívások könnyen kimeríthetnek minket. Az Aphrodite Clinic által kínált vitaminkoktélok nem csak egyszerű vitamininjekciók. Ezek komplex, gondosan összeválogatott összetevőkből álló keverékek, amelyek a test minden szükségletét kielégítik, és segítenek Önnek a legjobb formáját hozni minden nap.

0%

Természetes összetevők

Vitaminkoktéljaink kizárólag magas minőségű, természetes összetevőkből állnak, amelyek közvetlenül a véráramba kerülnek, így gyors és hatékony eredményeket biztosítanak. Gondoljon rá úgy, mint egy befektetésre az egészségébe és a jólétébe.

0%

Személyre szabott kezelés

Az Aphrodite Clinic vitaminkoktéljai egyedülálló módon készülnek, figyelembe véve az Ön egyéni igényeit és egészségi állapotát. Minden koktélunk célja, hogy visszaadja az elveszett energiát, csökkentse a stresszt és javítsa az általános közérzetet.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.