Tumormarker

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Tumormarker

Az allergia vizsgálat során a tüneteket okozó allergén azonosítása a legfőbb cél.
Az ételallergia esetében a szervezet védekező rendszere tévesen úgy reagál bizonyos táplálékfélékre, mintha azok károsak lennének.

Mikor van szükség tumormarker vizsgálatra?

A tumormarker vizsgálatokat akkor végezzük, ha a páciensnek olyan tünetei vannak, amelyek daganatos elváltozásra utalnak. A vizsgálatok segítenek a daganat korai felismerésében, a kezelés hatékonyságának monitorozásában és a daganat kiújulásának korai felismerésében.

Milyen eredményeket adhat a vizsgálat?

A vizsgálat eredménye nem mindig egyértelmű. Egy negatív eredmény nem zárja ki a daganat jelenlétét, míg egy pozitív eredmény nem jelenti automatikusan a daganat meglétét. További vizsgálatokra lehet szükség a diagnózis pontosításához.

Milyen tumormarkereket vizsgálunk?

A laboratórium számos különböző tumormarkert képes kimutatni, beleértve, de nem kizárólag: CEA, AFP, PSA, FPSA, Béta-HCG, CA 15-3, CA 19-9, CA 125, CA 72-4, S-100 , TPA, NSE, Kalcitonin, HE4

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 90 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.