Vas anyagcsere kiegészítő panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Vas anyagcsere kiegészítő panel

A vas anyagcsere kiegészítő panel a folsav és a B12-vitamin szintjét vizsgálja a szervezetben.
Ezek a tápanyagok alapvető fontosságúak a vérképzésben, az agyi funkciókban, a sejtosztódásban és az örökítő anyagok előállításában és regenerációjában.

Miért fontos a folsav és a B12-vitamin?

Folsav (B9 vitamin): A folsav vízben oldódó vitamin, mely kulcsszerepet játszik az agyi funkciókban, a vérképzésben és a sejtosztódásban. Kiemelten fontos a kismamák számára, mivel hozzájárul a magzat megfelelő fejlődéséhez, különösen az első trimeszterben. A folsav hiánya vérszegénységhez vezethet.

B12-vitamin: A B12-vitamin szükséges a folsav felvételéhez és raktározásához a sejtekben. Ezenkívül fontos szerepet játszik az idegrendszer egészségének fenntartásában és az energiatermelésben.

Hogyan jut be a szervezetbe a folsav és a B12-vitamin?

A folsavat a szervezet nem képes előállítani, így táplálék útján jut be. Fő forrásai a sötétzöld leveles zöldségek, hüvelyesek és a teljes kiőrlésű gabonafélék. A B12-vitamin főként állati eredetű élelmiszerekben található meg.

Mit vizsgálunk a panel keretében?

B12-vitamin: Meghatározza a szervezet B12-vitamin szintjét. Folsav: Kimutatja a szervezet folsav szintjét.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 12 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.