Vas anyagcsere panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Vas anyagcsere panel

A vas létfontosságú nyomelem az emberi szervezet számára, mely számos élettani folyamatban vesz részt.
A vas hiánya vagy túlzott mennyisége különböző egészségügyi problémákat okozhat, ezért fontos a rendszeres ellenőrzés.

Miért fontos a vas a szervezetben?

A vas kulcsfontosságú szerepet játszik a vörösvérsejtek oxigénszállításában, valamint számos enzim és fehérje alkotórészeként is megtalálható. A vas hiánya vérszegénységhez vezethet, míg a túlzott vasfelhalmozódás károsíthatja a belső szerveket.

Hogyan működik a vas anyagcsere?

A vasat a táplálékkal vesszük magunkhoz, majd a bélrendszerben felszívódik és a véráramba kerül. A vasat a transzferrin nevű fehérje szállítja a szervezetben, míg a felesleges vasat a ferritin raktározza a májban, lépben és csontvelőben.

Mire jó a vas anyagcsere vizsgálat?

A vas anyagcsere vizsgálat segítségével megállapítható a szervezet vasellátottsága, a vas felszívódásának hatékonysága és a vasraktározás mértéke. A vizsgálatok segítségével korai stádiumban felismerhető a vas hiánya vagy túlzott felhalmozódása.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 8000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.