VEGANBOOST

Maradjon formában

Veganboost

“A veganizmus nem csak diéta”
Filozófia, és életmódbeli irányzat egyben.

Miért válassza ezt a koktélt?

Filozófia, amelyben fontos a test igényeinek figyelembevétele, az egészség megőrzése, amelyben kiemelt szerepet kap a tudatos életmód mellett, a hiányzó vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok pótlása, a szervezet feltöltése.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akiknek a vegán táplálkozás mellett is fontos az immunrendszer erősítése, az ellenállóképesség növelése, a test működésének optimális egyensúlyi állapota.

Mennyibe kerül?

A kezelés ára: 38.000 Ft helyett 19.000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza a vitaminkoktéljainkat?

Testre szabott megoldás az Ön egészségéért

A modern életvitel, a gyors tempó és a mindennapi kihívások könnyen kimeríthetnek minket. Az Aphrodite Clinic által kínált vitaminkoktélok nem csak egyszerű vitamininjekciók. Ezek komplex, gondosan összeválogatott összetevőkből álló keverékek, amelyek a test minden szükségletét kielégítik, és segítenek Önnek a legjobb formáját hozni minden nap.

0%

Természetes összetevők

Vitaminkoktéljaink kizárólag magas minőségű, természetes összetevőkből állnak, amelyek közvetlenül a véráramba kerülnek, így gyors és hatékony eredményeket biztosítanak. Gondoljon rá úgy, mint egy befektetésre az egészségébe és a jólétébe.

0%

Személyre szabott kezelés

Az Aphrodite Clinic vitaminkoktéljai egyedülálló módon készülnek, figyelembe véve az Ön egyéni igényeit és egészségi állapotát. Minden koktélunk célja, hogy visszaadja az elveszett energiát, csökkentse a stresszt és javítsa az általános közérzetet.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.