Véralvadás panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Véralvadás panel

A véralvadás egy rendkívül összetett biológiai folyamat, melynek során a vér folyékony állapotból szilárd állapotúvá válik.
Ez a folyamat kritikus a sérülések utáni vérzés megállításában, és a szervezet természetes védekező mechanizmusának része.

Véralvadási zavarok

A véralvadási zavarok két fő kategóriába sorolhatók: vérzékenység és véralvadékonyság.

Vérzékenység: Ebben az állapotban a vér nem alvad megfelelően, mivel az alvadáshoz szükséges fehérjék mennyisége csökkent vagy hiányzik. Ez vezethet erős vérzéshez, vérszegénységhez és más komplikációkhoz.

Véralvadékonyság: Ebben az állapotban a vér túlzottan alvadékony, ami vérrögök kialakulásához vezethet az erekben. Ez komoly egészségügyi problémákat okozhat, mint például mélyvénás trombózis, szívinfarktus vagy stroke.

Mi történik a véralvadás során?

Amikor a test sérül, a vérlemezkék és az alvadási faktorok (fehérjék) együttműködnek, hogy a prothrombinból thrombint képezzenek. Ezt a thrombint egy fibrinháló rögzíti, ami vérrögöt képez, megakadályozva a további vérvesztést. Ahogy a test gyógyul, a vérrögöket lebontja és eltávolítja.

Mit vizsgálunk?

Protrombin: Egy fehérje, amely az alvadási folyamatban vesz részt.

INR (International Normalized Ratio): Egy teszt, amely méri, mennyi időbe telik a vérnek az alvadáshoz. Az INR-t gyakran használják antikoaguláns gyógyszerek (véralvadásgátlók) adagolásának monitorozására.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 12 500 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.