Vércsoport panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Vércsoport panel

A vércsoportok az emberi szervezet egyik legfontosabb öröklött jellemzői, melyek a vörösvérsejtek felszínén található antigéneken keresztül azonosíthatók. Ezek az antigének nem csak a vérátömlesztés során játszanak kritikus szerepet, hanem a terhesség alatt is fontosak lehetnek. A vércsoportok megismerése elengedhetetlen az egészségügyben, és életmentő lehet bizonyos helyzetekben.

Vércsoport- és ellenanyagvizsgálat

A vércsoport-vizsgálatot gyakran végeznek műtét előtt, terhesség alatt, vagy vérátömlesztés előtt. Mivel a vércsoportok öröklődnek, az élet során nem változnak, de az antitestek mennyisége és típusa változhat, ezért fontos az ismételt vizsgálat.

Terhesség és vércsoportok

A vércsoportok a terhesség alatt is fontos szerepet játszanak. Ha az anya és a magzat vércsoportja nem kompatibilis, az anya immunrendszere támadhatja a magzat vörösvérsejtjeit, ami súlyos egészségügyi problémákat okozhat.

Mit vizsgálunk?


A leggyakrabban vizsgált vércsoportok az AB0 és az Rh vércsoportok. Emellett az ellenanyag szűrés is fontos, hogy kizárjuk az esetleges inkompatibilitást.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 23 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.