Vérkép kiegészítő panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Vérkép kiegészítő panel

A reticulocyták az éretlen vörösvértestek, amelyek a csontvelőben képződnek és fontos szerepet játszanak a vérképzésben. Ezek a sejtek az életkoruk során elveszítik genetikai anyaguk egy részét, és érett vörösvértestté válnak. A reticulocyták száma és aránya a vérben fontos információval szolgálhat a csontvelő működéséről és a vérszegénység okairól.

Vérszegénység és a reticulocyták

Ha a vörösvértestek számának egyensúlya megbomlik, vérszegénység alakulhat ki. A reticulocyták számának és arányának vizsgálata segítségével meghatározható a vérszegénység oka és típusa.

A vizsgálat jelentősége

Az orvosok gyakran kérnek reticulocytaszám vizsgálatot a csontvelő működésének ellenőrzésére vagy bizonyos kezelések hatékonyságának felmérésére. A vizsgálat általában az általános vérkép részét képezi.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 4 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.