Vérkép panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Vérkép panel

A vérkép panel egy átfogó laboratóriumi vizsgálati csomag, amely kulcsfontosságú információkat nyújt a szervezet egészségi állapotáról. A vizsgálatok segítségével számos betegség és rendellenesség korai szakaszban, még a tünetek megjelenése előtt is azonosítható, így elősegítve a megelőzést és a korai beavatkozást.

A vérkép jelentősége és tartalma

A vérkép panel általános képet ad a szervezet működéséről, beleértve a szénhidrát- és lipid anyagcserét, a máj és a vesék funkcióját, a vérképző rendszer állapotát, a pajzsmirigy működését és a gyulladásos folyamatok jelenlétét.

Vérsüllyedés és annak diagnosztikai jelentősége

A vérsüllyedés vizsgálata nem specifikus, azaz nem utal egy adott betegségre vagy annak okára. Azonban fontos információt nyújt a szervezetben jelen lévő kóros folyamatokról, gyulladásokról és fertőzésekről. Ezen kívül segítséget nyújthat autoimmun betegségek és daganatok diagnosztizálásában. A süllyedés normálértékei nemenként és életkor szerint változnak, különösen nők esetében, ahol a menstruáció és a terhesség befolyásolhatja az értékeket.

Mit vizsgálunk?

A panel keretében a vörösvértestek süllyedési sebességét (Vvt süllyedés) és a teljes vérképet vizsgáljuk, amelyek alapvető információkat szolgáltatnak a vér összetételéről és működéséről.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 6000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.