Vese panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Vese panel

A vesék létfontosságú szervek, melyek kulcsszerepet játszanak a szervezet méregtelenítésében és a belső egyensúly fenntartásában. A vesék működésének megértése és a vesefunkció monitorozása elengedhetetlen az egészségünk megőrzésében, különösen azok számára, akik vesekárosodás kockázatának vannak kitéve.

A vesék szerepe és működése

A vesék páros szervek, melyek a kiválasztásért felelnek. Eltávolítják az anyagcsere során keletkezett bomlástermékeket, tisztítják a vért, és szabályozzák a vízháztartást. Az idegen anyagok, hormonok és gyógyszerek kiválasztásán túl a vesék a túlzott anyagcsere-termékek, mint a tejsav és a glukóz kiválasztásáért is felelnek.

A vesefunkció vizsgálata

A laborvizsgálatok segítségével mélyebb betekintést nyerhetünk a vesék működésébe. A kreatinin, karbamid és húgysav szintjének mérése információt ad a vesék kiválasztó funkciójáról, míg a GFR a vesék szűrőkapacitását mutatja meg.

Mit vizsgálunk?

Kreatinin: Az izmokból származó fehérje lebontási termék, mely a vesén keresztül távozik.

Karbamid: Az aminosavak lebontásának terméke, mely szintén a vesén keresztül távozik.

Húgysav: A purin vegyületek lebontásának terméke, melynek túlzott mennyisége vesekő kialakulásához vezethet.

GFR: A glomerulus filtrációs ráta, mely a vesék szűrőkapacitását mutatja meg.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 4 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.