Vitality infúziós koktél

Maradjon formában

Vitality infúziós koktél

Ez a koktél nem csupán egy egyszerű vitamininfúzió. Ez egy komplex, gondosan összeállított összetételű keverék, mely minden fiziológiás szükségletet kielégít a test számára. Az Aphrodite Clinic dolgozói a legfrissebb kutatások eredménye és a természetes összetevők erejével alkották meg ezt az egyedülálló infúziót, hogy segítsen Önnek a legjobb formáját elérni, legyen szó munkáról, sportról vagy mindennapi életről.

Miért válassza ezt a koktélt?

Az irodai környezet és a hosszú munkaórák nem csak a testet, de a lelket is próbára tehetik. A fáradtság, a csökkenő koncentráció és a növekvő stresszszint mind hatással lehetnek a munkateljesítményre és az általános közérzetre. Az Aphrodite Clinic "Vitality Infúziós Koktélja" erre kínál megoldást. Egy gondosan összeállított infúziós kezelés, amely a legjobb természetes összetevőket kombinálja, amely visszaadja az elveszett energiát, csökkenti a stresszt és javítja a mentális fókuszt.

Hatóanyagok

C-vitamin: Az immunrendszer támogatására és a fáradtság csökkentésére.

Ásványi sók: A test hidratálására és az elektrolit egyensúly helyreállítására.

Glutation: Egy erőteljes antioxidáns, amely segít a méregtelenítésben és a sejtek védelmében.

Növényi kivonatok: A természetes eredetű összetevők, amelyek hozzájárulnak a test és elme harmonizálásához.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik szellemi munkát végeznek, intenzív munkaterhelés alatt állnak, vagy csak egy kis plusz energiára és stresszoldásra vágynak a mindennapokban.

Mennyibe kerül?

A kezelés ára: 29 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza a vitaminkoktéljainkat?

Testre szabott megoldás az Ön egészségéért

A modern életvitel, a gyors tempó és a mindennapi kihívások könnyen kimeríthetnek minket. Az Aphrodite Clinic által kínált vitaminkoktélok nem csak egyszerű vitamininjekciók. Ezek komplex, gondosan összeválogatott összetevőkből álló keverékek, amelyek a test minden szükségletét kielégítik, és segítenek Önnek a legjobb formáját hozni minden nap.

0%

Természetes összetevők

Vitaminkoktéljaink kizárólag magas minőségű, természetes összetevőkből állnak, amelyek közvetlenül a véráramba kerülnek, így gyors és hatékony eredményeket biztosítanak. Gondoljon rá úgy, mint egy befektetésre az egészségébe és a jólétébe.

0%

Személyre szabott kezelés

Az Aphrodite Clinic vitaminkoktéljai egyedülálló módon készülnek, figyelembe véve az Ön egyéni igényeit és egészségi állapotát. Minden koktélunk célja, hogy visszaadja az elveszett energiát, csökkentse a stresszt és javítsa az általános közérzetet.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.