Vitamin csomag

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Vitamin csomag

Az Aphrodite Clinic a modern táplálkozási kihívásokra válaszul bemutatja a teljes Vitamin csomagot. A mai világban, ahol a táplálkozás sokszor egyoldalú és a termőtalajok kimerültek, fontos, hogy tisztában legyünk vitaminellátottságunkkal. A megfelelő vitaminellátottság nem csak az egészségünk alapja, hanem a jó közérzet és a teljesítményfokozás kulcsa is.

Mit tartalmaz a csomag?

A Teljes Vitamin csomag a következőket tartalmazza: Zsírban oldódó vitaminok: A-vitamin, aktív D-vitamin (1,25-dihidroxi D3-vitamin), E-vitamin, K-vitamin, koenzim Q10

Vízben oldódó vitaminok: B1-vitamin, B2-vitamin, B3-vitamin, B5-vitamin, B6-vitamin, Aktív B12-vitamin (Holo-transzkobalamin), C-vitamin, folsav, H-vitamin

Miért fontos a vitaminellátottság?

A vitaminok nélkülözhetetlenek az anyagcsere folyamataihoz, az energia termeléséhez, a protein szintéziséhez, az idegrendszeri és immunrendszeri működéshez. A nem megfelelő vitaminbevitel vagy a túladagolás egyaránt káros lehet, ezért fontos tudni, mely vitaminokból van hiányunk és melyekből van túl sok a szervezetünkben.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 115 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic szűrővizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.