Vizelet panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Vizelet panel

A vizeletvizsgálat egy alapvető és informatív laboratóriumi teszt, amely a vesék és a húgyúti rendszer állapotáról, valamint számos egyéb belgyógyászati állapotról ad tájékoztatást. A vizelet összetétele és tulajdonságai sokat elárulnak a szervezet működéséről és az esetleges eltérések a normál értékektől betegségekre vagy rendellenességekre utalhatnak.

A vizeletvizsgálat jelentősége

A vizeletvizsgálat során a laboratórium szakemberei különböző paramétereket értékelnek, amelyek között szerepelnek a fizikai tulajdonságok, a kémiai összetétel és a mikroszkópos elemzés. A vizsgálat során kimutathatók a húgyúti fertőzések, a cukorbetegség jelei, a vesekárosodás vagy a gyulladásos folyamatok a szervezetben.

Mintaadás és előkészületek

A vizeletmintát helyesen és higiénikusan kell gyűjteni, hogy az eredmények megbízhatóak és pontosak legyenek. A középsugaras vizeletmintát reggel, alapos tisztálkodás után kell gyűjteni egy steril edénybe, amelyet a laboratóriumból kapnak. A minta minőségének megőrzése érdekében a vizsgálat előtt legfeljebb 2 órával kell azt leadni.

Mit vizsgálunk?

A vizelet általános vizsgálat során többek között a vér, fehérvérsejt, bilirubin, fehérje, keton, cukor, pH, fajsúly és nitrit jelenlétét értékeljük. Ezen kívül a vizelet üledékét is megvizsgáljuk, amely tartalmazhat vörös- és fehérvérsejteket, laphámsejteket, hyalin cilindereket, baktériumokat és parazitákat.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 6 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.