Zsíranyagcsere panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Zsíranyagcsere panel

A zsíranyagcsere a szervezet egyik alapvető folyamata, mely során a zsírok felépítése és lebontása történik meg.
A zsíranyagcsere zavara számos betegség kialakulásához vezethet, így fontos annak rendszeres ellenőrzése.

A vizsgálat jelentősége

A vérben lévő koleszterin és triglicerid szintjének mérése segít az érelmeszesedés, szív- és érrendszeri betegségek kockázatának felmérésében. A koleszterin és triglicerid szintjének ismerete lehetővé teszi az étrend és életmód módosítását, valamint a megfelelő kezelési stratégia kialakítását.

Mit vizsgálunk?


Koleszterin: A koleszterin egy zsírszerű anyag, melyet a máj termel és fontos szerepet játszik a sejthártyák felépítésében és az epe előállításában.

HDL-koleszterin: Ismert "jó" koleszterinként, mivel képes eltávolítani a felesleges koleszterint az érfalakból és visszaszállítani a májba.

LDL-koleszterin: Gyakran "rossz" koleszterinként emlegetik, mivel hajlamos az érfalakban lerakódni és érelmeszesedést okozni.

Triglicerid: A táplálékkal bevitt zsírok fő alkotóelemei, melyek energiát szolgáltatnak a szervezet számára. A felesleges trigliceridek a zsírszövetekben raktározódnak.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 5 500 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.